Rubrieken

Merken

Informatie over Dymo etiketten

dymo450

Bent u op zoek naar een Dymo labelprinter en labels? Bij DymoEtiket.nl en DymoEtiket.be vindt u alle Dymo labelprinters, lettertangen en accessoires overzichtelijk bij elkaar, evenals alle etiketten, labels en lettertape. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u hier gemakkelijk de juiste labelprinter en de bijbehorende etiketten.

Een labelprinter is een compacte printer waarmee allerlei labels geprint kunnen worden voor veel verschillende toepassingen. Door de thermische printtechnologie heeft u geen inkt of toner nodig.

Afhankelijk van het gebruik zijn de producten van Dymo in principe te verdelen in drie categorieën:

  • producten voor gebruik op een klein kantoor of thuisgebruik
  • professionele producten voor gebruik op grote kantoren
  • producten voor industriële toepassingen

Klein kantoor

Met een draagbare of desktop labelmaker, zoals de Dymo Letratag of Dymo Labelmanager, maakt u op een snelle en gemakkelijke manier labels voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld voor opbergdozen, gereedschapskisten, kasten, ordners, kleding e.d. Zowel de draagbare modellen als de bureau-modellen zijn voorzien van een grafisch display zodat u meteen ziet hoe het label eruit komt te zien.

dymoverzend

Groot kantoor

Op kantoor is een labelprinter onmisbaar voor een perfecte organisatie en een professionele uitstraling: print gemakkelijk labels voor uw archief, op ordners en brievenbakken etc. Door gebruik te maken van labels en etiketten op schappen, lades en kasten maakt u van het magazijn of kantoor een efficiënte werkplek. U besteedt immers geen tijd aan het onnodig zoeken naar de gevraagde artikelen of documenten.

Met de hoogwaardige Dymo Labelwriter printers kunt u op een zeer snelle en eenvoudige manier onder meer adres-, verzend-, ordner-, naambadge- en barcode-etiketten ontwerpen en afdrukken direct vanaf uw pc of Mac. Wanneer de etikettenprinter door meerdere personen gebruikt wordt kies dan een model met netwerkaansluiting.

Met de MobileLabeler kunt u overal van waar u maar wilt etiketten maken en printen. U print direct vanaf uw smartphone of tablet.

Op de werkvloer kan de labelprinter ingezet worden voor het verbeteren van de veiligheid. Zo kunt u duidelijk zichtbare waarschuwingslabels printen, gereedschappen en machines labellen, kabels en bedrading markeren etc.

Industrieel gebruik

Moeilijke werkomstandigheden vereisen sterke labelprinters. De Dymo Rhino-labelprinters en de Dymo XTL Labelmakers zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik in de industrie, beveiliging, datacommunicatie, elektriciteit, bouwsector etc.

Ook aan de labeltape die gebruikt wordt in extreme werkomgevingen worden hoge eisen gesteld. Zo moeten de labels bestand zijn tegen de weerselementen, vuil, olie, oplosmiddelen en chemische middelen. De Rhino industriële tapes zijn gemaakt van diverse materialen: nylon, polyester en vinyl. Elke omstandigheid vraagt immers om specifieke eigenschappen van het materiaal.

Naast alle Dymo labelprinters vindt u bij DymoEtiket.nl en DymoEtiket.be ook het volledige assortiment etiketten, labels en tape. U kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest